Керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбуці написав, що забираючи в українців останні гроші за компослуги, Уряд планує за неспроможність їх оплатити відбирати житло у людей, повідомивши, що «цинізму нинішньої влади немає меж».

«Це неприпустимо в країні, в якій рівень життя громадян часто опускається далеко за межу бідності. Ціни на компослуги є економічно необґрунтованими і, ще гірше, фінансово непосильними для платників податків, а тому будь-які ініціативи щодо конфіскації майна є просто знущанням над українцями», – наголошує очільник «Батьківщини» Львівщини.

Михайло Цимбалюк навів приклад того, як в Луцьку забрали квартиру за борг в 46 тисяч гривень, а пізніше нерухомість продали в 100 разів дорожче.  «Владна верхівка продовжує набивати кишені коштом громадян, це необхідно зупинити, адже не люди існують для держави, а держава для людей», – пропонує керівник львівських обласних «баткьівщинівців».

Зазначимо, що ВО «Батьківщина» у Верховній раді України вже зареєструвала законопроект щодо заборони конфіскації єдиного житла в людей через борги за житлово-комунальні послуги.