«Батальйон відважних жінок», студенти Львівського національного аграрного університету, активісти та партійці ВО «Батьківщина» вирушили на Донбас, аби особисто привітати захисників України з прийдешніми святами.
Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, активісти відвезли військовикам солодощі, домашні вареники, випічку, теплий одяг, подушки.

«Ми традиційно їздимо на Схід України напередодні свят, щоб поділитися із нашими захисниками частинкою тепла та святковим настроєм», – розповіла керівник «Батальйону відважних жінок», «батьківщинівка» Ганна Гулій.

Окрім того, львів’яни підготували для мешканців прифронтової зони театралізоване дійство «Українські вечорниці з колядою та Миколаєм».

Керівник Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк наголосив, що «Батальйон відважних жінок» часто відвідує українських бійців на Донбасі.

«Ми тісно співпрацюємо з луганськими волонтерами, охоче зголошуємося надавати необхідну допомогу. Тішуся, що львів’яни активно підтримують військовослужбовців і відгукуються на наші пропозиції», – зазначив Михайло Цимбалюк.