Українське суспільство готове показати нинішній владі червону картку. Адже жовтих вже було стільки багато, що гравець мав би з соромом сам покинути поле.

Але в Україні все навпаки… Низка неуспішних реформ, величезна інфляція, вибіркове правосуддя, корупція і беззаконня – це невеликий «доробок» чиновників, який одразу спадає на думку. Так, українці розчаровані тим, що влада нівелює цінності, які здобуті під час Революції Гідності, переступає через сотні загиблих на Сході України і працює задля власного збагачення. Як наслідок, 80% наших співгромадян, згідно з соціологією, вважають, що Україна рухається в неправильному напрямку.

Вимоги людей, які сьогодні зібралися біля парламенту, цілком слушні. Дійсно, неможливо якісно будувати Державу, коли суд захищає інтереси злочинців, на виборах по мажоритарних округах перемагають гроші, а народні депутати за недорканністю порушують Законодавство. Тому повністю підтримую протестувальників.
Дивує і те, що нинішня влада досі ховається від українців за стінами правоохоронців, а отже надалі не хоче дослухатися до своїх громадян і схоже не зробила жодних висновків з революційних подій 2013-2014 років.

Згідно Конституції України, джерелом влади є народ, а відтак до українців потрібно дослухатися, йти на діалог, а не ховатися за барикадами – так ми точно не побудуємо тієї країни, за яку боролися цілі покоління…

Михайло Цимбалюк, Фейсбук, 17 жовтня 2017 р.