Депутатів Львівської облради з фракції ВО «Батьківщина» стурбувала інформація НКРЕКП про те, що ціна на природний газ для українців може ще зрости на 60-70%.

Про це під час сесії Львівської облради заявив керівник фракції ВО «Батьківщина» Юрій Гудима, інформує прес-служба регіонального партосередку.

«Вважаємо неприпустимою політику нинішньої влади, коли чиновники задля того, щоб отримати черговий транш кредиту, вкотре лізуть у кишені звичайних українців. Звертаємо увагу й на те, що ціна на газ для населення за чотири роки зросла майже в 10 разів, водночас Україні цьогоріч потрібно буде сплатити зовнішніх боргів на суму майже 2 мільярди доларів», – ідеться в заяві.

Фракція ВО «Батьківщина» у Львівській облраді звертається до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою переглянути нещадну тарифну політику, яка з кожним днем негативно позначається на соціально-економічному становищі українців.

«Батьківщинівці» Львівщини наголошують, що рекомендації МВФ про підвищення тарифів потрібно виконувати виважено й професійно.