У середу, 28 липня, тренерки Національного демократичного інституту провели навчання для депутатів місцевих рад від ВО «Батьківщина» у радах Дрогобицького району.

Як інформує пресслужба Львівського обласного осередку партії, такі тренінги проходять у всіх районах Львівської області за підтримки Центру політичної освіти ВО «Батьківщина».

Місцеві обранці мали змогу поглибити свої теоретичні знання та практичні навички з проблем гендерно-орієнтованого управління в громадах та особливостей ефективної комунікаційної роботи депутатів із виборцями на окрузі.

«Для депутатів місцевих рад важливо постійно вдосконалювати свої знання шляхом проведення практичних зустрічей із сертифікованими тренерами провідних демократичних інституцій Європи. Спілкування в групі допомагає кожному з учасників знайти найефективніші способи вирішення проблем, сприяє розвитку колективу, заохочує кожного із учасників до самопізнання і саморозвитку », – переконана очільниця Дрогобицької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Світлана Маменька.

Як відомо, нещодавно у тренінгах НДІ взяли участь депутати Львівського та Червоноградського районів.