У четвер, 26 грудня, відбулася шоста звітно-виборна конференція Львівської міської партійної організації «ВО «Батьківщина».

У роботі конференції взяли участь голова обласної КРК Андрій Слюз та очільниця Львівського обласного осередку громадської організації «Жінки Батьківщини» Ольга Марченко.

Під час звіту про роботу, очільниця міської організації Наталія Тимчій відзначила, що з часу її обрання на посаду, у червні цього року, була налагоджена стабільна робота усіх шести районних організацій Львова.

«Діють три громадські приймальні, які можуть проводити виїзні прийоми громадян в усіх районах міста та активно працює молодіжна організація «Батьківщини» Львова, яка залучає нових членів», – зауважила Наталія Тимчій.

Крім того, за її словами, налагоджена тісна співпраця у районах Львова з обласним осередком ГО «Жінки Батьківщини».

«Ми провели для наших активістів різноманітні тренінги та заходи: День Конституції, День Прапора, День Незалежності, День захисників України, відзначення річниці ЗУНР, Революції Гідності. Ми також боролися за збереження парку «Горіховий Гай», зокрема писали петиції, виступали на сесіях міської ради. Проводилося свято для дітей у бібліотеках. Зараз продовжує працювати резиденція Святого Миколая. Завдяки нашим активістам вже передано багато подарунків потребуючим родинам, та нашим воїнам на передовій, і ця допомога буде надаватися надалі», – розповіла Наталія Тимчій.

Вона також зазначила, що недавно почав працювати благодійний фонд “Батьківщина для дітей”. Крім того, партійці провели низку круглих столів із залученням фахівців, щодо проблем ринку землі а також міської агломерації, і будемо проводити їх у майбутньому

Як наголосив голова КРК Львівської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» Андрій Слюз міська партійна організація під керівництвом Наталії Тимчій в складних умовах продемонструвала показала хороші результати роботи.

«Від імені обласного бюро та особисто керівника обласної організації Михайла Цимбалюка висловлюю підтримку Наталії Тимчій», – зазначив Андрій Слюз.

Відтак, делегати конференції одноголосно переобрали Наталію Тимчій головою Львівської міської партійної організації.

На конференції також обрали склад бюро та КРК міської партійної організації та затвердили постанову про діяльність у 2020 році.

Крім цього, активістам вручили подяки за активну участь у роботі Резиденції Святого Миколая та у заходах міської партійної організації.