У четвер, 24 червня, відбулися Установчі збори зі створення Червоноградської районної партійної організації ВО «Батьківщина».

Як інформує пресслужба Львівської обласної організації «Батьківщини», зараз у партії відбувається реорганізація структури відповідно до нового адміністративно-територіального устрою в Україні.

Учасники зборів одноголосно обрали голову партійного осередку нещодавно створеного Червоноградського району, склад бюро та контрольно-ревізійну комісію.

Новообрана голова «Батьківщини» Червоноградщини Наталія Кохан зазначила, що партія продовжує активно розвиватися у міжвиборчий період.

Серед наших прихильників багато молоді, учасників Революцї Гідності та ветеранів російсько-української війни, досвідчених і професійних людей. Усі ми пов’язані спільним ідеологічними поглядами заради інтересів свого району, області, держави», зазначила Наталія Кохан.

У зборах взяла участь заступниця голови Львівського партосередку «Батьківщини» Алла Жук, представники обласного бюро та обласної контрольно-ревізійної комісії.

Як відомо, у Червоноградському районі створено сім громад: Белзьку, Великомостівську, Радехівську, Сокальську, Червоноградську міські та Добротвірську і Лопатинську селищні громади.