У місті Стрию, що на Львівщині, керівник міського партосередку ВО «Батьківщина» Юрій Мацигін власними силами організував для молоді волейбольне поле.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, на думку Юрія Мацигіна така справа допоможе дітям рости здоровими і бути добре розвиненими фізично.

«Сучасні діти зараз набагато рухливіші і розвиненіші, аніж раніше, але незмінним лишається одне – потяг до ігор. Саме для того, щоб вони росли щасливими, я  і відкрив для них волейбольний майданчик. Коли бачиш усміхнених дітей і задоволених батьків, розумієш, що ти робиш добру справу як для маленьких стриян, так і для дорослих. Шановні дорослі, памятайте діти – це наше майбутнє!» – переконаний «батьківщинівець».

Варто зазначити, що це не перша добра справа очільника міської «Батьківщини» Стрия. Так, напередодні Великодніх свят Юрій Іванович підготував Великодні подарунки для одиноких та малозабезпечених мешканців похилого віку.