Лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко звернулася до делегатів другого етапу 19 конференції Львівської обласної партійної організації.

Юлія Тимошенко телефоном привітала львівську обласну команду «батьківщинівців» з початком виборчої кампанії.

«Дякую усім, хто у найважчі часи моєї хвороби на коронавірусну інфекцію підтримували мене, бо Ваша турбота та молитви були разом зі мною. Це дозволило мені пройти найнеприємніші миті хвороби. Все найстрашніше вже в минулому. Тому бережіть своє здоров’я та всіх тих, хто поряд з вами. Бо насправді хвороба непередбачувана і не знаєш якої важкості ця недуга буде», – зазначила Юлія Тимошенко.

Політик розповіла, що до виборчої кампанії львівська команда ВО «Батьківщина» робила унікальні речі, коли в умовах пандемії – не припиняла працювати жодна громадська приймальня і на жодну хвилину не залишили людей без уваги.

Юлія Тимошенко подякувала керівнику львівських обласних «батьківщинівців» Михайлу Цимбалюку та великій родині однопартійців за відродження міці та сили «Батьківщини».

«Місцеві вибори мають дві великі цілі. Перша – це самостійність і сила громад, їхнє право розпоряджатися фінансовим ресурсом та землею. Одним словом, мета – зміцнення системи самоврядування. Інший аспект – це боротьба за державні цінності на рівні країни, які почали знищуватися ще шість років тому», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер ВО «Батьківщина» побажала львівській команді перемоги на виборах до усіх рівнів рад та пообіцяла, що в жовтні обов’язково, після повного одужання, відвідає Львівщину.