Однією з найбільших проблем нашої сучасності є те, що до влади прийшли випадкові люди, серед яких до того ж немає професіоналів. Це спричинило кадровий колапс, в якому зізнався сам президент. Найближчі вибори – це шанс України повернути до влади фахівців, людей, які горять справою свого життя та добре знають, як зробити лад у державі.

Уляна Парпан – юристка, викладачка, доктор юридичних наук, професорка кафедри адміністративного та інформаційного права навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», відповідає на питання.

З якими намірами Ви берете участь у місцевих виборах?

Кожна жінка прагне до краси, до порядку, до досконалості, адже нам, жінкам, притаманне почуття гармонії та рівноваги. Тому коли бачиш якісь невідповідні речі – одразу хочеться це виправити, щоб відновити природній баланс. Але склалося так, що в нашій країні потрібно змінювати дуже багато, тому я обрала для себе абсолютного чемпіона серед лідерів – Юлію Тимошенко та її команду, з якою маю наміри реалізувати свій потенціал юриста та громадянина.

Найбільше я б хотіла вирівняти ту несправедливість, яка торкнулася дітей, що проживають у гірських районах, та допомогти нашій молоді реалізовуватися, всебічно розвиватися. Звичайно ж, маю напрацювання, які допоможуть мені займатися улюбленою справою на користь нашому суспільству.

Як Ви зробили вибір на користь «Батьківщини»?

– Як людина небайдужа, я не можу спостерігати мовчки за тим, що відбувається на всіх рівнях нашого суспільства. Тому, відчуваючи у собі потенціал для реалізації масштабних проєктів – як власних, так і командних, а також жагучу потребу змін, я зробила свій вибір на користь політичної сили, яка єдина зі всіх більш як трьохсот партій є адекватною у своїх послідовній проукраїнській політиці, маючи напрацьований пакет пропозицій.

Роки, коли Юлія Володимирівна була прем’єром, були часом вагомих соціальних змін, економічно вивірених кроків та впевненості у завтрашньому дні. Я хочу підтримати цю мужню жінку, спроможності якої не дають спокійно спати тим, для кого Україна є не державою, а пирогом… Саме тому, що її мудрість та завзятість не мають конкуренції серед українського політикуму, вона стала жертвою несправедливих обвинувачень, була полита брудом та брехнею, була ув’язнена.

Як свідома громадянка, я маю за честь бути в команді Юлії Тимошенко, я маю велике бажання працювати з цією дивовижною жінкою, якої так бояться олігархи, за паплюження доброго імені якої було сплачено 74 мільйони гривень. Дякую Богові, що американський суд довів всю несправедливість обвинувачень, більше навіть, сплатив компенсацію за завдану шкоду. Її авторитет у світі, її потенціал та досвід для України є порятунком. Тільки Юлії Тимошенко під силу відстояти українську землю, тільки їй під силу повернути Україні повагу в світовому співтоваристві та забезпечити нам, українцям, гідне життя.