Є люди, які проводять своє життя тихо і розмірено: одружуються, виховують дітей-онуків, будують дім, садять дерева… а потім як Бог дасть.

А є люди, життєва доля яких нагадує пломеніння надпотужної зірки, світло якої іде до нас крізь товщу років, розтинаючи морок і холод, зігріваючи сяйвом так, що ми, заклопотані виром щоденних невідкладних справ, підіймаємо горілиць голови і, розчулені красою, стаємо добрішими і мудрішими. Є у зірок така властивість – торкатися промінчиками сердець, навіть найскрижаніліших, і зігрівати їх своїм теплом.

Без перебільшення до другої категорії людей належить легендарний Іван Гаврилюк. Успішний кіноактор, кінорежисер, кіносценарист, політичний і громадський діяч, народний артист України, член Спілки кінематографістів України.

Він зіграв більше сотні блискучих ролей, став лауреатом численних премій, призером кінофестивалів різних рівнів…, і, насправді, повний перелік його заслуг треба розглядати в окремих науково-біографічних виданнях.

…Нині легендарний актор святкує свій день народження. Під час робочого візиту до Буська просто не міг не заїхати до Івана Ярославовича, аби особисто привітати культову постать українського мистецтва.

Многая літ та міцного здоров’я, маестро!