Народний депутат України, очільник «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк представив кандидатів у депутати від ВО «Батьківщина» до рад по новоствореному Золочівському району.
Представлення відбулося у Буській міській раді, оскільки від ВО “Батьківщини” на голову міста кандидатуватиме чинний мер Ростислав Сліпець.
Михайло Цимбалюк представив для громадськості кандидатів від ВО “Батьківщина” до Буської, Золочівської та Бродівської міських ОТГ.
За словами політика, виклики сучасності змушують нас особливо чітко усвідомити важливість якісного медичного забезпечення.
“Вважаємо, що стратегічним завданням Львівщини повинно бути приведення усіх лікарень та фельдшерсько-акушерських пунктів регіону у відповідність до найкращих взірців медичних закладів нашої держави. Тому ініціюємо програму поетапного капітального ремонту усіх закладів охорони здоров’я. Людина, яка потребує допомоги лікаря, повинна перебувати у комфортних та безпечних умовах”, – розповів Михайло Цимбалюк про один з пунктів виборчої програми команди “Батьківщина” Львівщини.