Активісти «Батальйону відважних жінок» із Дублян, що біля Львова, на чолі з «батьківщинівкою» Ганною Гулій підготували чергові подарунки українським військовим, які боронять наші кордони на Донбасі.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, упродовж кількох днів поспіль жінки готували найнеобхідніші речі, серед яких продукти харчування, солодощі та партіотичні дитячі малюнки для підняття бойового духу захисників.

«Спільно із львівською «Батьківщиною» нам вдалося зібрати найнеобхідніші речі і продукти харчування, які до Дня захисників України отримають наші найдорожчі воїни. Ми шануємо і завжди будемо шанувати захисників своєї Батьківщини», – розповіла керівник «Батальйону відважних жінок», представниця «Батьківщини» Ганна Гулій.

Як відомо, свято захисників України встановлене 14 жовтня 2014 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.