Команда «Батьківщина» Львівщини зустрілася із мешканцями Старого Самбора.

Зустріч-розмова з сіячами вічного й розумного, працівниками районної бібліотеки із членами команди ВО «Батьківщина» Уляною Парпан, Мар‘яном Лозинським, Василем Чорним, Василем Борковським та головою районної парторганізації ВО «Батьківщина» Оксаною Микулянич-Яциник.

Директор бібліотеки пані Віра Сольчаник переповіла нам про організацію роботи районної мережі бібліотек, (62 бібліотечні заклади), про бібліотечний фонд (20 тисяч примірників), про кількість читачів у місті( 3000 абонементів) тощо. Наша команда привезла у дарунок бібліотеці книжково-журнальну продукцію, яка поповнила книжковий фонд для читачів.

Для себе прийняли рішення відкрити фонд наповнення книжково-журнальною продукцією Старосамбірську районну бібліотеку
Всім щиро дякуємо за надзвичайно корисну зустріч. Хотілося б побільше таких зустрічей.

P.S. До всіх кандидатів і теперішніх та майбутніх: «Не сійте грошима направо та наліво; не будьте щедрими для членів своєї команди, котрі обіцяють вам порішати все».

Допомогайте розвивати просвітницьку роботу в нашому районі через бібліотечну мережу для майбутнього покоління, яке збудую нашу Україну квітучою та націю – щасливою.

Мар’ян Лозинський