На жаль, реформа правоохоронних органів не відбулася. І влада має це визнати і виправити, інакше в нашій країні й надалі відбуватиметься хаос і чинитиметься беззаконня на дорогах.

Про це в ефірі телеканалу «Україна24» зазначив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, коментуючи ДТП у Києві, яке здійснив водій таксі.

За словами політика, в Україні повністю зруйнована Державна автоінспекція, а на її заміну нічого дієвого не запропонували.

«На українських дорогах немає інженерів з організації дорожнього руху, адже саме вони відповідали за кожну здачу відремонтованої дороги, розміщення знаків та світлофорів. Зараз цю роботу практично ніхто не проводить», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За його словами, в Україні також не інспектують і не перевіряють громадський транспорт на безпечність перевезення.

«На жаль, в Україні надалі працюють нелегальні перевізники таксі, автобуси міжміського сполучення. Варто на законодавчому рівні терміново врегулювати ситуацію, оскільки «чорний» ринок громадських перевезень є надзвичайно небезпечний і здебільшого покарання несуть лише виконавці, а не ті, хто за ними насправді стоїть», – підсумував Михайло Цимбалюк.