Народний депутат України Михайло Цимбалюк закликав уряд долучитися до розбудови трудового законодавства.

У парламентському Комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів відбулися комітетські слухання «Щодо державної політики у сфері регулювання трудових відносин».

Серед учасників дискусії були народні депутати, представники центральних органів виконавчої влади та секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини тощо.

Народний депутат України від ВО “Батьківщина” Михайло Цимбалюк відзначив, що Кабінет Міністрів України має брати активну участь у розбудові нового трудового законодавства, оскільки перебуває у безпосередній близькості до людей, які опиняються у складних обставинах, у тому числі і через не завжди фахове законодавство, що регулює сферу трудових відносин, особливо це стосується тих, які мають неформальне місце роботи і отримують зарплату в конверті.

Судово-юридична газета