Напередодні під час сесії Львівської обласної ради Грамотою Верховної Ради України нагородили голову Дрогобицького районного партосередку ВО «Батьківщина», заступника голови районної ради Миколу Андріїва.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партійного осередку, «батьківщинівець» отримав нагороду відповідно до Постанови Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у реформування місцевого самоврядування, соціально-економічний та культурний розвиток територіальних громад, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Вручаючи відзнаку «За заслуги перед Українським народом», голова Львівської обласної ради Ірина Гримак побажала нашому партійцю нових досягнень на шляху до поставленої мети.

Як відомо, Микола Андріїв – багаторічний очільник партосередку ВО «Батьківщина» на Дрогобиччині, неодноразово обирався депутатом районної ради від «Батьківщини». На цей час працює заступником голови Дрогобицької районної ради.