Партійці Бориславського міського партійного осередку ВО «Батьківщини» взяли участь у заходах нагоди 150-річчя відомої української письменниці, поетеси Лесі Українки (Лариси Косач).

Як повідомляє пресслужба обласної організації, у Бориславі «батьківщинівці» долучилися до організації святкових урочистостей.

«Леся Українка була надзвичайно мужньою жінкою. Наше завдання – передати майбутнім поколінням її багату спадщину, вчитися її мудрості, пізнавати філософські та пророчі Лесині твори», – сказала депутатка Бориславської міської ради від «Батьківщини» Віра Курпіта, виступаючи на мистецькому театралізованому дійстві «Під Лесиним небом», що відбулося в обласному музично-драматичному театрі.

Вона також зазначила, що Леся Українка залишила великий літературний доробок, з яким можна ознайомитись в Бориславській центральній міській бібліотеці.

Як відомо, Лариса Косач народилася 25 лютого 1871 року у місті Новоград-Волинському. У будинку її батьків часто збиралися письменники, художники і музиканти, влаштовувалися вечори і домашні концерти.