У вівторок, 13 квітня, депутат Львівської обласної ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Назарій Сумало під час сесійного засідання оприлюднив заяву про те, що партія ініціює проведення всеукраїнського референдуму із важливих питань.

Як інформує пресслужба Львівського обласного осередку «Батьківщини», українці зможуть висловити своє ставлення до хибного пропрезидентського курсу.

«Влада повинна спитати у людей, чи погоджуються вони продавати сільськогосподарську землю та всю стратегічну власність держави; чи підтримують легалізацію грального бізнесу та марихуани; чи схвалюють рішення, щоб газ вітчизняного видобутку з 30% рентабельністю постачався українцям для побутових потреб і бюджетній сфері», – зазначив Назарій Сумало.

За його словами, процедура проведення такого референдуму надзвичайно ускладнена і самотужки українці не зможуть ініціювати волевиявлення.

«Наша команда буде поруч. Ми маємо шанс відновити справедливість, використати національні ресурси на благо українців і зробити Україну знову великою заможною та щасливою європейською країною», – запевнив Назарій Сумало.