Нещодавно відбулася чергова сесія Дрогобицької міської громади, на якій депутати від ВО «Батьківщина» підтримали Програму літнього дозвілля дітей соціальних категорій, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому».

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, авторами програми є дитячий парламент Дрогобича.

«Молодь – це майбутнє всієї України, а  від нас залежить, яким буде це майбутнє. Тому наше основне завдання – аби вони росли розумними, порядними, добрими, впевненими в собі та з щедрою гармонійною душею. Палка любов до Батьківщини – запорука у всіх їхніх починаннях», – переконана очільниця фракції ВО «Батьківщина» у Дрогобицькій міській раді Світлана Маменька.

На знак вдячності діти подарували фракції ВО «Батьківщина» писанки власного виготовлення та привітали з прийдешніми святами.

Крім того, напередодні у Дрогобицькій громаді відбулася низка толок та акцій з озеленення територій, у яких взяли участь «батьківщинці» міста.

Завдяки депутатському зверненню Світлани Маменьки провели довгоочікуване кронування дерев над пішохідною доріжкою вздовж вулиці Княгині Ольги.

«Найбільша вдячність простим робітникам, які створюють чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники впорядковані зелені зони», – наголосила Світлана Маменька.