Сфера культури у обєднаних територіальних громадах Львівщини за своєю суттю пронизує всі напрямки людської життєдіяльностівід основ матеріального виробництва й елементарних людських потреб до найвеличніших виявів людської творчості. А відтак потребує особливого соціального захисту і матеріальної підтримки.

У цьому переконаний молодий підприємець Віктор Візний – наймолодший фермер Львівщини.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина», молодий підприємець допоміг працівникам Народного дому с. Костенів Львівського району придбати костюми для народної художньої самодіяльності.

За його словами, художня самодіяльність ефективно впливає на всі сфери суспільної та індивідуальної життєдіяльності – працю, побут, дозвілля, мислення, практичну діяльність, етику, етикет.

«Все це намагаються розвивати в кожному, хто відвідує гуртки художньої самодіяльності. Тому партія ВО «Батьківщина» турбується не лише про свій політичний імідж, а й про соціальний захист працівників усіх сфер життєдіяльності», – переконаний Віктор Візний.