У неділю, 25 липня, у місті Бібрка Львівського району відбувся 25-ий ювілейний фестиваль духовної пісні та Божого слова, який був започаткований ще у 1996-му році з нагоди 785-річчя міста.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина», учасників свята привітав депутат Львівської обласної ради Степан Пилип.

«Особливістю цьогорічного заходу є те, що він присвячений пам’яті митрополита УГКЦ Андрея Шептицького, життя та діяльність якого справили величезний вплив на розвиток української Церкви як духовної опори в боротьбі за державність України», – зазначив депутат обласної ради у своєму виступі та запросив усіх небайдужих долучатися до підтримки місцевих благодійних ініціатив.

Він також наголосив, що митрополит Андрей Шептицький підтримував молодих українських митців, надаючи їм стипендії для здобуття освіти у закладах Європи, відстоював українську ідею, підтримуючи діяльність культурно-просвітницьких товариств, віддаючи всі свої кошти на розвиток української церкви, науки, культури та патріотичне виховання молоді.

Крім того, Степан Пилип подякував команді ВО «Батьківщина» у Бібрській громаді за спільну участь у святі.

«Фестиваль живе і розвивається на радість мешканцям і гостям міста. Маю надію, що постать Андрея Шептицького стане для української молоді гідним прикладом для наслідування», – підсумував Степан Пилип.