Яремче – 234! Перефразовуючи слова класика, що краще гір можуть бути лише гори можна сказати, що краще Яремче може бути лише Яремче.

Мешканці Яремчанщини приємно дивують своєю гостинністю, працелюбністю, доброзичливістю. Саме тому, у поєднанні з історичними пам’ятками та прекрасними рекреаційними ресурсами вони невід’ємно доповнюють красу сьогоднішнього міста.

У Яремче приємно зауважувати дрібниці: різьбу на дерев’яних будинках, оригінальну говірку, насичений запах бринзи, дрібний хрестик на ярмарковому вишитому рушнику, людей у національному вбранні, яке на тутешньому люді виглядає дуже органічно.

Яремче – це місто з особливим колоритом, багатими традиціями та славетною історією. Місто, яке надихає на нові звершення, нові здобутки для розвитку та процвітання Української незалежної держави!

День міста – це свято, що об’єднує всі покоління, це свято всіх, хто відчуває себе частиною великої родини і гордиться, що є яремчанцем!

Щиросердечно зичу усім Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку! Бажаю невичерпної енергії, мирного неба та натхнення на звершення добрих справ, які примножать велич Яремче!

Нині мав велику честь передати міському голові Яремче вітальну подяку усім яремчанцям від лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.