У четвер, 16 вересня, у місті Рава-Руська Львівського району відбулась робоча зустріч партійного активу міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, у заході взяла участь заступниця голови Львівської обласної організації Алла Жук.

Під час зустрічі присутні обговорили основні напрямки роботи, визначити ідеологічні цілі та перспективи розвитку міського партійного осередку.

Завдяки злагодженій роботі депутатів Залуцького Михайла та Гринчука Миколи зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу, під час якого партійці обмінялись досвідом роботи та власними пропозиціями щодо подальшого розвитку партосередку.

Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Рава-Руській міській громаді Михайло Залуцький подякував усім однодумцям та прихильникам за їх підтримку та активну партійну і життєву позицію.

«Вірю, що разом із «батьківщинівцями» ми зможемо успішно реалізувати усі плани та задуми задля розвитку нашої громади», – переконаний Михайло Залуцький.

Як відомо, команда партії ВО «Батьківщина» на місцевих виборах у жовтні 2020 року до Рава-Руської міської ради Львівського району отримала підтримку 15,38 % виборців.

Відтак, згідно з офіційними даними ЦВК обрані депутатами Панечко Юрій Володимирович, Гринчук Микола Ігорович, Ледвій Петро Миколайович та Залуцький Михайло Михайлович.