28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання була ухвалена Конституція України – основний Закон та невід’ємна частка самостійної, незалежної, суверенної держави.

Сьогодні, з нагоди річниці ухвалення Конституції України, у Львові на території Парку культури та відпочинку пройшов благодійний захід на підтримку Збройних сил України.

У межах заходу виступили дитячий танцювальний колектив «Фієста», львівська вокальна студія «Golden Voice», бандуристка Юлія Корабель, студія естетичного розвитку «Adagio» та інші учасники.

Дякуємо за модерацію заходу ведучій Ользі Марченко – голові громадської організації «Жінки Батьківщини Львівщини».

До благодійного заходу долучилися представники ВО «Батьківщина» на Львівщині, серед яких заступниці голови Львівського обласного осередку партії Уляна Парпан та Наталія Тимчій, депутат Львівської обласної ради Степан Пилип, керівник «молодіжного» крила Віктор Візний, представники територіальних громад Львівського, Золочівського та Самбірського районів.

«Безперечно, упродовж крайніх місяців російської агресії проти України ми стали більш емпатійними і солідарними одне до одного. У нас появився новий моральний ідеал – це збірний образ-подвиг нескорених українських військових, які жертвують своїм здоров’ям і життям заради перемоги», – переконаний Степан Пилип, депутат Львівської обласної ради від «Батьківщини».

Усі зібрані кошти передані на потреби Збройних сил України.