У четвер, 7 липня, у с. Підмонастир Львівського району відбувся благодійний матч ветеранів команд «Карпати» (Львів) та «Фенікс-Стефано» (Підмонастир) на підтримку Збройних Сил України, організатором якого стала Ліга ветеранів футболу Львівщини.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина», матч відбувся за підтримки депутата Львівської обласної ради Степана Пилипа.

«Можливість проводити такі заходи – це в першу чергу заслуга наших воїнів, які захищають нашу країну», – переконаний Степан Пилип.

Зазначимо, що начальник Харківського національного університету полковник Андрій Бережний нагородив Степана Пилипа подякою за вагомий внесок у сприяння Збройним силам України, розвиток волонтерського руху в Україні, активну громадянську позицію, справжній гуманізм та самовіддані дії, проявлені у благородній справі благодійності і систематичної волонтерської допомоги під час відкритої широкомасштабної російської агресії проти України.

На заході також були присутні заступниця голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Уляна Парпан, депутати місцевих рад Львівського та Самбірського районів.

Усі вилучені кошти передані на потреби Збройних Сил України.