Умови повномасштабної війни вкотре продемонстрували неймовірну силу та масштаби волонтерського руху в Україні та на Львівщині зокрема.

Волонтери у співпраці з неприбутковими організаціями реалізують напрями з надання волонтерської допомоги Збройним Силам України та постраждалим внаслідок широкомасштабної військової агресії росії проти України, збирають кошти й закуповують товари для потреб фронту та цивільних, координують роботу центрів допомоги для внутрішньо переміщених осіб, здійснюють підготовку потенційних місць розміщення людей, надають психологічну допомогу для дітей та підлітків, здають кров на донорство, організовують допомогу людям похилого віку тощо.

Напередодні народний депутат України, перший заступник голови комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Михайло Цимбалюк ознайомився із роботою приватного підприємства «Стефано» https://stefano.com.ua/.

«Щоденною волонтерською діяльності займається приватне підприємство «Стефано», яке понад десять років виготовляє взуття для жінок та чоловіків і має мережу фірмових крамниць у Львові. Упродовж місяців війни підприємство Степана Пилипа передало не одну тисячу пар тактичного взуття на потреби Збройних Сил України», – розповів Михайло Цимбалюк.

Політик переконаний, що Україна безумовно переможе у війні проти російського агресора єдністю свого народу, взаємною підтримкою кожного українця в запеклій боротьбі за мирне та спокійне життя на рідній Землі.