На Львівщині від учасників передвиборного процесу надходить інформація про те, що готуються масові фальсифікації волевиявлення громадян.

Про це розповів голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба регіонального партосередку.

«Є обґрунтована інформація про те, що провладна команда готує масові підкупи виборців, що членам виборчих комісій пропонують вдаватися до маніпулювання з підрахунком голосів. Метод такий: складати бюлетені виборців, які проголосували за Юлію Тимошенко, у ті добірки, де будуть бюлетені Юрія Тимошенка», – пояснив Михайло Цимбалюк.

За словами політика, ідеться також про можливість підміни бюлетенів під час транспортування з ДВК до ОВК, адже на самих бюлетенях немає номера, а вказаний тільки номер виборчої дільниці та округу.

Представник «Батьківщини» нагадав, що за офіційними даними надруковано 60 мільйонів бюлетенів.

«За усіма цими фактами ми звертаємося до правоохоронців, проте, на жаль, не бачимо жодної реакції», – зауважив Михайло Цимбалюк.