У суботу, 15 лютого, у Дрогобицькому ліцеї №4 ім. Лесі Українки проходила магістральна освітянська (не)конференція міні-EdCamp Ukraine «Як навчати дітей у ХХІ столітті: практики, які працюють».

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, у заході взяла участь голова Дрогобицької міської організації ВО «Батьківщина» Світлана Маменька.

За її словами, майже 150 педагогів з 20-ти регіонів України взяли участь у цьому заході.

«Швидкий темп змін у світі змушує нас оперативно пристосовуватися до оновлення засобів комунікації, навчання та суспільного життя. В епоху, коли учні мають доступ до найрізноманітніших джерел,  учитель допомагає школярам проаналізувати і зрозуміти отриману інформацію та шляху до їх самовдосконалення», –  зазначила Світлана Маменька.

Крім того, у рамках заходу пройшла практична робота в групах за різними напрямами. У другій половині дня учасники познайомилися з цікавими місцями і пам’ятками архітектури Дрогобича, взяли участь у майстер-класах, семінарах, бесідах.