Народний депутат України Михайло Цимбалюк представив команду «Батьківщини» у Дрогобичі.

У день народження видатного українського поета, прозаїка, драматурга, перекладача, науковця, громадського і політичного діяча Івана Франка до Дрогобича завітали народний депутат України, голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк та народний депутат України Сергій Євтушок.

Разом із представниками місцевих партійних організацій «Батьківщини» Дрогобича, Трускавця, Борислава вони поклали квіти до пам’ятника Великому Каменяреві.

Згодом Михайло Цимбалюк та Сергій Євтушок провели пресконференцію для ЗМІ регіону.

Михайло Цимбалюк спрогнозував, що нас чекає гаряча політична осінь, насамперед через старт виборчої кампанії до місцевих органів влади. Звісно, «Батьківщина» йде на вибори і формує оновлені команди на місцях. До них потрапили далеко не всі чинні депутати, оскільки вони не виправдали довіри виборців.

Нардеп представив журналістам присутніх на пресконференції майбутніх кандидатів у депутати від ВО «Батьківщина» до Львівської облради, Дрогобицької, Трускавецької, Бориславської міських ОТГ.

Михайло Цимбалюк зазначив, що після виборів партія готова до об’єднання зусиль і спільних дій з іншими демократичними силами, щоб разом творити майбутнє краю.