У суботу, 20 лютого, в День пам’яті героїв Небесної сотні депутати місцевих рад Львівщини від ВО «Батьківщина»  вшанували учасників трагічних подій, які загинули на Майдані у лютому 2014 року.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, перший заступник голови Львівської обласної ради, депутат від «Батьківщини» Євгеній Гірник спільно з громадськістю та духовенством Львівщини поклали квіти та запалили лампадки пам’яті на могилах Героїв Небесної Сотні на Личаківському кладовищі у Львові.

«Герої Небесної Сотні віддали життя за свободу і гідність – свою і кожного з нас. Наш почесний обов’язок – зберегти пам’ять про цих людей, наших сучасників, і дбайливо передати її прийдешнім поколінням», – зазначив Євгеній Гірник.

До Меморіалу пам’яті героїв Небесної сотні, що на вулиці Кривоноса у Львові, поклали квіти депутати Львівської обласної ради від «Батьківщини».

Також у заходах із вшанування Героїв Небесної сотні взяли участь «батьківщинівці» Дрогобича, Буська, Борислава, Турки на інших партосередків Львівщини.